Rijschool Berg en Dal - Marc Arts

Maak kennis met jouw rijinstructeur

Meer dan 30 jaar geleden heb ik mijn autorijbewijs gehaald. Zowel beroepsmatig als privé heb ik in die jaren duizenden kilometers met de auto afgelegd. Al deze rijervaring helpt me nu –naast een gedegen opleiding- in mijn werk als bevoegd rijinstructeur.

De mobiliteit van vandaag is anders dan die van 30 jaar geleden. Ten eerste is zij zeer sterk gegroeid en deze groei neemt nog steeds toe. Gelijktijdig zijn de ontwikkelingen in de techniek die we vandaag de dag in onze voertuigen vinden enorm. En één ding is zeker: ook in de komende 10 jaar zullen de auto’s waarin we rijden anders zijn dan vandaag. Nieuwe technieken en veiligheidsmaatregelen zullen toegepast worden. Maar ondanks deze maatregelen blijft de mens de belangrijkste factor die bepalend is hoe veilig we voor onszelf en voor anderen onderweg zijn. Het is dan ook mijn streven om de toekomstige automobilisten niet alleen de kennis en vaardigheden, maar vooral ook een goede mentaliteit mee te geven, zodat zij zelfstandig, veilig én milieubewust aan het verkeer deel zullen nemen.

Persoonlijke aanpak

Om dit bovenstaande te kunnen bereiken, houd ik rekening met de unieke karaktereigenschappen van elke leerling. Een standaard aanpak leidt hier niet tot het gewenste resultaat. Een persoonlijke aanpak betekent dat elke leerling een benadering krijgt die bij hem of haar past en zo dus het beste verder helpt. Daarvoor kan ik putten uit een groot verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen. Daarnaast heb ik veel geduld, als het eens niet meteen wil lukken. Tevens ben ik betrouwbaar, eerlijk en praktisch ingesteld. En wat niet onbelangrijk is: rijlessen mogen en moeten ook FUN zijn! Als de leerling zichzelf kan zijn in een ontspannen sfeer, is het leerresultaat optimaal. Gedreven en enthousiast ga ik – samen met jou – bovenstaande uitdagingen aan.

En jij? Ben jij er klaar voor?