reviews

Home/reviews/

Gezellig en relaxed – fijne sfeer

De lessen met Marc waren altijd gezellig en relaxed. Hij zorgde voor een fijne sfeer om veilig te kunnen rijden. Het stapsgewijs lessen was helpend voor mij, omdat we pas naar de volgende stap gingen als ik daar klaar voor was. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik met vertrouwen achter het stuur zit!

Door |2021-12-14T16:52:19+01:00december 14th, 2021|Reacties uitgeschakeld voor Gezellig en relaxed – fijne sfeer

Duidelijke instructies – persoonlijke aanpak

Het lessen bij Marc was erg prettig. Door een eerdere ervaring vond ik rijden erg spannend, maar door de duidelijke instructies en de persoonlijke aanpak van Marc voelde ik mij al snel op mijn gemak in de auto. Marc is een vriendelijke instructeur en dankzij de duidelijke en stapsgewijze opbouw van de lessen kan ik [...]

Door |2021-12-14T16:49:19+01:00december 14th, 2021|Reacties uitgeschakeld voor Duidelijke instructies – persoonlijke aanpak

Fijne rijschool – Top instructeur!

Fijne rijschool! Top instructeur die altijd rustig en behulpzaam blijft, ook als het een keer niet zo goed gaat tijdens de les. En voor de rest een fijne moderne lesauto.

Door |2021-09-02T11:07:18+02:00september 2nd, 2021|Reacties uitgeschakeld voor Fijne rijschool – Top instructeur!

Fijne, duidelijke feedback!

Ik heb de rijlessen als heel gezellig en leerzaam ervaren. Marc zorgt goed voor zijn leerlingen en geeft fijne duidelijke feedback. Zo worden ook zeker de positieve punten uit de rit gehaald waardoor je weer goede zin en vertrouwen hebt voor de volgende les(sen). Hierdoor ben ik echt gegroeid en heb ik mijn rijbewijs in [...]

Door |2021-06-04T12:01:45+02:00juni 4th, 2021|Reacties uitgeschakeld voor Fijne, duidelijke feedback!

Een hele fijne rijopleiding!

Rijschool Berg en Dal is een hele fijne rijopleiding. De lessen worden goed benut en een hele fijne rijinstructeur die je door het hele proces helpt!

Door |2021-04-22T11:58:12+02:00april 22nd, 2021|Reacties uitgeschakeld voor Een hele fijne rijopleiding!

Super praktijk- en theorielessen!

Super praktijk- én theorielessen, met goede uitleg aangepast aan het tempo van de leerling. Altijd gezellig en leerzaam!

Door |2020-11-02T21:35:42+01:00november 2nd, 2020|Reacties uitgeschakeld voor Super praktijk- en theorielessen!

Leerzame lessen!

Heel erg bedankt voor je leerzame lessen! Ben blij dat ik bij jou mijn rijlessen heb genomen en zou het ook zeker bij andere mensen aanraden. Bedankt!!!

Door |2020-11-02T21:31:40+01:00november 2nd, 2020|Reacties uitgeschakeld voor Leerzame lessen!

Heel relaxed!

Ik heb altijd een fijne sfeer ervaren bij Marc -mijn vader- en zat steeds met een goed gevoel achter het stuur. Marc is zeer relaxed. Een hele fijne instructeur om als leerling naast te zitten. Hij maakt af en toe een grapje om het ijs te breken, maar weet ook wanneer het beter is van [...]

Door |2020-07-17T12:53:23+02:00juli 17th, 2020|Reacties uitgeschakeld voor Heel relaxed!

Direct na de lockdown geslaagd!

‘Hele fijne tijd gehad hier. Ontzettend op mijn gemak vanaf het begin, en voila, rijbewijs in 1 keer in de pocket!'

Door |2020-05-26T21:12:42+02:00mei 26th, 2020|Reacties uitgeschakeld voor Direct na de lockdown geslaagd!

Elke week plek!

De lessen waren niet alleen leerzaam en efficiënt maar ook gezellig! Marc zorgde altijd dat er elke week plek was om te lessen en had me goed voorbereid op het examen. Dankjewel!

Door |2019-12-11T10:12:30+01:00december 5th, 2019|Reacties uitgeschakeld voor Elke week plek!
Ga naar de bovenkant